Om Lone

LONE TANG-ANDERSEN

Vejen hentil hvor jeg er i dag – den korte version

Jeg er uddannet og RAB registreret MassageTerapeut. Siden 1. februar 2013 arbejder jeg fuldtids i min klinik.

Jeg er født i 1964, er gift og har 1 udeboende søn.

I mine meget unge år har jeg arbejdet i fiskeindustrien og på en stearinlysfabrik. Jeg kender derfor på egen krop, de negative påvirkninger et sådant arbejde kan have. Selv på en ung krop.

Senere fik jeg en meget all-round kontoruddannelse i en knallert- og motorcykelforretning. Siden hen overtog min mand og jeg firmaet og drev det med glæde i knap 10 år. Så stress og mange bolde i luften på én gang er heller ikke en ukendt verden. Vi valgte at sælge virksomheden i slutningen af 2007 da vi begge følte, at nu var tiden inde til at prøve noget nyt.

Jeg vidste ikke dengang helt hvilken retning jeg skulle bevæge mig ud i, så derfor fortsatte jeg som halvtidsbogholder i mit gamle firma i 1½ år endnu. Samtidigt med at jeg fik tilbudt et andet halvids-bogholderjob i et forsikringsagentur.
I sommeren 2009 var jeg ved at være klar til næste skridt. Jeg falder “tilfældigvis” over Nordlys Centret i Silkeborg og MassageTerapeut-uddannelsen. Min nysgerrighed er vakt.
Min interesse for faget har jeg egentligt altid haft og nu står jeg med mulighed for at gøre tanke til handling. Jeg melder mig til Grundform – et 5 dages intensiv grundkursus med massage og meditation. Og – wow – sikken en oplevelse. Nu er jeg slet ikke i tvivl. Det står lysende klart for mig: Hér er min fremtid.

Det store skridt: At blive MassageTerapeut. Under min 2-årige lange uddannelse er jeg kommet hele kroppen grundigt igennem og har fået et dybt og indgående kendskab til hele kroppens muskulatur og funktioner og ikke mindst til det psykologiske aspekt. Dette samt mine mangeårige erfaringer fra min egen klinik har i dag givet mig et godt og solidt fundament til at hjælpe og støtte mine klienter i deres egen personlige proces.

Mine massage kompetencer:
2009 Massage Grundform – Nordlys Centret
2009 – 2011 MassageTerapeut uddannnelsen – Nordlys Centret
2009 – Aktiv i studiegruppe/erfagruppe
2010 Triggerpunkt under- og overkrop – Nordlys Centret
2010 Selvmassage – Nordlys Centret
2010 Anatomi & Fysiologi – bestået eksamen
2010 Gravidmassage – Nordlys Centret
2011 RAB registreret MassageTerapeut
2011 Sygdomslære og Farmakologi – bestået eksamen
2011 Psykiske Strømme – Nordlys Centret
2011 Tensegrity 1 + 2 – Nordlys Centret

Men rejsen ender ikke her – jeg har stadig appetit på mere og vil fortsætte med at tage relevante kurser løbende.
I vores lokale gymnastikforening har jeg i mange år undervist i Ball-stik, terapibolde (også kaldet den store bold) og Yoga.

Kontakt Lone Tang-Andersen på 3032 4069 eller lone@frutangs.dk
Onlinebook en tid ved Lone

Links:

Se Nordlys’ behandlerliste her